JuliBrite Whitening Kit Voor Thuis Tanden Bleken (2024)

JuliBrite Tandenbleekset voor Thuis: Tot 10 tinten wittere tandenin slechts10 dagen.

Met de JuliBrite Whitening Kit krijg je in 10dagen duidelijk wittere tanden, zónder dat je peroxide gebruikt, maar juist terwijl je je gebit ook nog eens extra sterk maakt.

Dat komt door het gebruik van ftalimidoperoxycapronzuur (PAP) als bleekmiddel en hydroxyapatiet (HAP) en om je tandglazuur te remineraliseren.

De JuliBrite Whitening Kit is heel makkelijk in gebruik: de siliconen mal past zich direct aan je tanden aan, zodat deze perfect op maat is.

In slechts 10 dagen, 10 minuten per dag realiseer je tot 10 tinten wittere tanden.

Wat maakt de JuliBrite Whitening Kit zo uniek ten opzichte van andere bleekmiddelen?

  • Wetenschappelijk bewezen.Het werkzame middel in de JuliBrite Whitening Kit, ftalimidoperoxycapronzuur (PAP), is wetenschappelijk bewezen effectief, blijkt onder meer uit dit onderzoek en uit deze.
  • Geen LED of Uv nodig.Het bleken ondersteunenmet LED of UV levert geenbijdrage aan het witter maken van je tanden. De ACP en HAP formule van Julibrite werkt uiteraardzonder licht.
  • Geen vervelende ingrediënten.JuliBrite Whitening Kit maakt geen gebruik van peroxide, maar van ftalimidoperoxycapronzuur (PAP). Dit middel is bewezen net zo effectief als peroxide, maar dan zonder de vervelende bijwerkingen van peroxide, zoals pijn en gevoeligheid.
  • Bleekt niet alleen, maar maakt je gebit ook sterker.Het toegevoegde hydroxyapatiet (HAP) in de JuliBrite Whitening Kit remineraliseert je tandglazuur en maakt dit dus sterker. HAP verlaagt bovendien de zuurgraad, zodat de PAP beter kan penetreren in de tanden en kiezen. Ook ACP draagt bij aan sterkere tanden.
  • Niet zuur.De pH-waarde van de JuliBrite Whitening Kit is 5,5: hetzelfde als speeksel en dus niet zuur.
  • Dunne gel.De gel, die bestaat uit de componenten ftalimidoperoxycapronzuur (PAP) en hydroxyapatiet (HAP), is dun, zodat deze overal rond de tanden en kiezen kan komen. Zo wordt het hele gebit gebleekt en niet enkel de voorkant van je tanden en kiezen. Dunnegels dringen beter door in je tanden.
  • Snelle behandeling.De behandeling kost slechts een kwartiertje per dag en duurt in totaal tien dagen. Je bent met de JuliBrite Whitening Kit dus weinig tijd kwijt.
  • Makkelijk in gebruik.De mal is in mum van tijd aangepast aan je tanden. Geen gedoe met het op maat maken van de mal dus.

100% Tevredenheidsgarantie. Niet goed geld terug.

Instructies

  • Maak de mal simpel op maat voor je onder- en bovengebit door hem in de mond te plaatsen en de siliconen mal te laten vormen naar je gebit
  • Poets en flos je tanden
  • Haal de dop van de tweecomponentenspuit en plaats een tip op de spuit (de nieuwe mixing tips zijn herbruikbaar)
  • Doe de gel in de mal – een dun streepje is voldoende, zorg dat de mal niet overstroomt
  • Houd de mal twaalf minuten in je mond
  • Haal de mal uit je mond
  • Spoel deze om met water en plaats in de bijgeleverde box
  • Poets je tanden met tandpasta om de overtollige gel weg te poetsen
  • Herhaal deze stappen gedurende tien dagen één keer per dag

Wat zijn de ingredienten van JuliBrite Whitening Kit?

  • Aqua
  • Glycerine – Natuurlijk ingrediënt afkomstig van kokosnoot, dat een zoete smaak geeft en glans geeft aan de gel en tanden
  • Ftalimidoperoxycapronzuur (PAP) (20%) – Een zeer mild, maar effectief bleekmiddel zonder peroxide
  • Sodium acryloyldimethyltauraat/VP Crosspolymeer - Bindmiddel
  • Hydroxyapatiet (HAP) - Natuurlijk ingrediënt dat tandglazuur beschermt en herstelt
  • Tricalciumfosfaat (ACP) – Natuurlijk ingrediënt dat tandglazuur beschermt en herstelt
  • Potassium citraat – Natuurlijk conserveermiddel
  • Sodium saccharine – Zoetstof
  • Piroctone olamine – antimicrobieel ingrediënt
  • Natuurlijk mint-aroma – Natuurlijke smaakstof
  • Natriumhydroxide – pH-regulator

Wat is de pH waarde van JuliBrite and zijn we er zeker van dat het niet te zuur is?

De pH is gebalanceerd tot 5.5, hetzelfde als ons speeksel.

In enkele stappen naar witte tanden

Wil je een zo wit en mooi mogelijk resultaat voor je gebit? Begin dan met een goede reiniging, bijvoorbeeld met dagelijks gebruik van Dr. Brite Whitening tandpasta en MiBrush Whitening Mondwater.

Deze producten reinigen en verzorgen je gebit en mondholte effectief, met bovendien volledig natuurlijke en veilige ingrediënten.

Daarnaast is het goed om ook tussen je tanden en kiezen goed te reinigen, bijvoorbeeld met ragers en flossers.

Gebruik tot slot de Moist-R Whitening Sponge, naast of vóór de JuliBrite Whitening Kit. Je kunt je gewone poetsbeurt een paar keer per week vervangen door het gebruik van dit sponsje van Moist-R, of de spons wat vaker gebruiken naast je gewone dagelijkse gebitsreiniging, om vlekken en verkleuringen op je tanden op een veilige en zachte manier weg te poetsen.

Voor nog meer tips over hoe je je tanden het beste kunt bleken raden we je aan om dit artikel te lezen

Schrijf je eigen review

JuliBrite Whitening Kit Voor Thuis Tanden Bleken (2024)

FAQs

Kan je gele tanden weer wit krijgen? ›

Dagelijkse mondhygiëne aanpassen

Naast bepaalde voedings- en genotsmiddelen vermijden, kun je om je tanden witter te maken ook dingen wel doen. Bij de keuze van je dagelijkse mondverzorging-producten kun je kiezen voor blekende tandpasta en mondwater.

Kan je tanden zelf bleken? ›

Ja, het is mogelijk om zelf thuis tanden te bleken. Maar nee, wij raden het je niet aan om te doen. Wanneer je comfortabel en voor een scherpe prijs je tanden wilt laten bleken, kun je toch echt beter kiezen voor De Tandenbleker Nederland.

Hoe kan het dat Amerikanen wittere tanden hebben? ›

In de Verenigde Staten is de jacht op witte tanden een hype. Amerikanen laten hun gebit door de tandarts bleken, of doen het zelf met een 'home bleaching kit', een mondstuk met peroxide-gel.

Hoeveel procent waterstofperoxide voor tanden bleken? ›

Ondernemers die tandbleekmiddelen verhandelen, moeten ervoor zorgen dat de producten veilig zijn en aan alle wettelijke eisen voldoen. Vrijgevestigde mondhygiënisten en schoonheidsspecialisten mogen geen producten gebruiken met een waterstofperoxidegehalte hoger dan 0,1%.

Wat doet baking soda met je tanden? ›

Tanden poetsen wordt ook regelmatig gedaan met baking soda. Baking soda neutraliseert de zuren in de mond waardoor het als een reiniger aanvoelt. Het poetsen van tanden met baking soda kent echter wel risico's. De kans bestaat namelijk dat het tandglazuur wordt aangetast als het te vaak wordt gedaan.

Hoe krijg je je tanden snel wit? ›

Om wittere tanden te krijgen is het niet alleen belangrijk dat je twee keer per dag twee minuten poetst, maar het is ook belangrijk dat je op de juiste manier poetst. Dit doe je door een elektrische tandenborstel te gebruiken en een ronde beweging van het tandvlees naar de tand te maken.

Kan je je tanden bleken met baking soda? ›

Het is veilig om uw tanden te bleken met baking soda. Baking soda is een alternatief voor waterstofperoxide om te bleken en is ook bekend onder de INCI*-naam 'sodium bicarbonate'.

Wat zijn de nadelen van tanden bleken? ›

Hoewel tanden bleken de oplossing is om van gele tanden af te komen zijn er een aantal nadelen en risico's. Tanden kunnen namelijk gevoeliger raken na de behandeling. Ook kan het zijn dat glazuur meer doorlaatbaar wordt waardoor het kan zijn dat in de toekomst tanden juist sneller verkleuren dan voor de behandeling.

Hoe bleek je tanden thuis? ›

Tips voor wittere tanden
  1. Zorg dat je je tanden goed poetst en gebruik tandenstokers. ...
  2. Probeer te minderen met het drinken van koffie, thee en wijn. ...
  3. Stop met roken.
  4. Ga regelmatig naar de tandarts of mondhygiënist.
  5. Drink water na iedere maaltijd. ...
  6. Creëer optisch wittere tanden.

Welke tandpasta zorgt voor wittere tanden? ›

Er is wel 1 product dat uitblinkt: Aquafresh Whitening intense white. 6 van de 30 proefpersonen kregen wittere tanden en dat is een stuk beter dan de rest. Daarnaast is deze tandpasta ook nog eens niet duur.

Welke tandpasta maakt je tanden witter? ›

Oral Icon Foam is een tandpasta die je tanden optisch witter maakt. De paarse kleur neutraliseert namelijk de gele tonen in tanden, waardoor ze witter lijken. Daarnaast doet Oral Icon Foam & Toothpaste uiteraard ook wat tandpasta hoort te doen. Het bestrijdt de schadelijke mondbacteriën en verwijdert tandplak.

Waar worden je tanden witter van? ›

Hoe kun je je tanden weer wit krijgen? 'Externe verkleuring van het glazuur door aanslag kan je tandarts weghalen door je tanden te polijsten met een speciale polijstpasta. Verkleuring in de tand kun je van binnenuit lichter laten maken door te bleken. Het enige effectieve middel hiervoor is waterstofperoxide.

Is waterstofperoxide hetzelfde als bleek? ›

In tandenbleekmiddel zitten stoffen die je tanden witter maken, zogenaamde bleekmiddelen. Een veelvoorkomend bleekmiddel is waterstofperoxide. Waterstofperoxide breekt stoffen die je tanden verkleuren af. Een ander bleekmiddel dat soms in tandenbleekmiddel zit is carbamideperoxide.

Hoeveel dagen thuis bleken? ›

Vragen en adviezen nav behandeling:

- U bepaald zelf hoe lang u bleekt, het advies is wel om het achtereenvolgens te doen, dus niet 2 dagen wel en dan 3 dagen niet. Dan liever 5 dagen achtereen. - Verneemt u gevoeligheid dan adviseren wij om tussentijds te stoppen en enkele weken later de bleeksessie te hervatten.

Welke Tandenbleek werkt echt? ›

De Pure Luxure - Teeth whitening kit is uit onze test gekomen als beste tandenbleekset 2024! Dit op basis goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle resultaat.

Kunnen verkleurde tanden weer wit worden? ›

Sterkere uitwendige verkleuring kan in veel gevallen door de tandarts of mondhygiënist worden verwijderd door de tanden en kiezen te polijsten. Als de verkleuring echter in het glazuur is doorgedrongen, is het effect van polijsten gering. Dan kunnen tanden en kiezen toch witter worden gemaakt door ze te bleken.

Kan je gele tanden wegpoetsen? ›

Het beste kun je gele tanden voorkomen met goede mondverzorging. Al verkleurde tanden kun je poetsen met een witmakende tandpasta. Pas echter op dat je geen sterk schurende producten gebruikt, omdat die het tandglazuur kunnen beschadigen.

Wat kan de tandarts doen aan gele tanden? ›

tandsteen verwijderen: als uw tanden geel zijn door de verspreiding van bacteriële tandplak en tandsteen, zullen ze door twee keer per jaar het tandsteen te verwijderen weer helder worden. bleken van de tanden: wordt uitgevoerd door uw tandarts, kan niet bij alle patiënten worden toegepast en blijft tijdelijk.

Is het normaal om gele tanden te hebben? ›

Gele tanden ontstaan naarmate we ouder worden. Dit komt doordat tanden door de jaren heen slijten en het tandglazuur ook steeds dunner wordt of zelfs steeds meer verdwijnt. Dat is ook de reden waarom we bij jongere mensen na een bleekbehandeling sneller een goed resultaat zien dan bij oudere mensen.

Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Mrs. Angelic Larkin

Last Updated:

Views: 6036

Rating: 4.7 / 5 (67 voted)

Reviews: 90% of readers found this page helpful

Author information

Name: Mrs. Angelic Larkin

Birthday: 1992-06-28

Address: Apt. 413 8275 Mueller Overpass, South Magnolia, IA 99527-6023

Phone: +6824704719725

Job: District Real-Estate Facilitator

Hobby: Letterboxing, Vacation, Poi, Homebrewing, Mountain biking, Slacklining, Cabaret

Introduction: My name is Mrs. Angelic Larkin, I am a cute, charming, funny, determined, inexpensive, joyous, cheerful person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.